Vegovision Stockholm 3-4 november!

Varmt välkommen att besöka Vegovision den 3-4 november 2018. Vegovision är Djurens Rätts mässa för djurvänliga val, här hittar du allt ifrån skor, till mat och alltid det senaste vego-utbudet. Mässan äger rum i de anrika lokalerna på Münchenbryggeriet, några av Stockholms mest attraktiva mäss- och eventlokaler. Med det centrala läget, i hjärtat av Stockholm, hoppas vi att det är lätt för dig som besökare att komma dit.

 

Tid

Lördag 3 november kl. 10.00-18.00
Söndag 4 november kl. 10.00-17.00

 

Plats

Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2
Stockholm

 

Inträde 100 kr

Inträde betalas i entrén på mässan. Vi tar helst betalt via Swish men du kan också betala med kort eller kontant. Medlemmar i Djurens Rätt, barn upp till och med 13 år och pensionärer går in gratis på mässan. Du kan bli medlem på plats och får då direkt gratis inträde på mässan. Biljetten gäller för en dag.
Garderobsavgift 20 kr tillkommer för den som vill hänga in sin jacka/väska.

 

Gratis inträde för medlemmar i Djurens Rätt

Du som redan är medlem i Djurens Rätt kan ladda ner appen Djurvänligt och logga in på ditt digitala medlemskort. Läs mer om våra appar. Om du inte har en smartphone så kan du uppge medlemsnummer, namn eller personnummer i entrén så hjälper vi dig. Ditt medlemsnummer hittar du till exempel ovanför din adress på medlemstidningen.

 

Förköpsbiljett

Det går inte att förköpa en biljett till Vegovision men du kan bli medlem i Djurens Rätt och får då gratis inträde på mässan. Du kan bli medlem i entrén till mässan.

 

Ladda ner en karta över mässhallen.