Vegovision Stockholm 2017

Varmt välkommen att besöka Vegovision den 4-5 november 2017. Vegovision är Djurens Rätts mässa för djurvänliga val, här hittar du allt ifrån skor, till mat och alltid det senaste vego-utbudet. Mässan äger rum i de anrika lokalerna på Münchenbryggeriet, några av Stockholms mest attraktiva mäss- och eventlokaler. Med det centrala läget, i hjärtat av Stockholm, hoppas vi att det är lätt för dig som besökare att komma dit.

Konferencierer på scenen är Karoline Jönsson och Johan Lundgren.

Tid

Lördag 4 november kl. 10.00-18.00
Söndag 5 november kl. 10.00-17.00

Plats

Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2
Stockholm

Inträde 100 kr

Garderobsavgift 20 kr tillkommer för den som vill hänga in sin jacka/väska.
Medlemmar i Djurens Rätt, barn upp till och med 13 år och pensionärer går in gratis på Vegovision. Biljetten gäller för en dag.

Gratis inträde för medlemmar i Djurens Rätt

Du som redan är medlem i Djurens Rätt kan ladda ner appen Djurvänligt och logga in på ditt digitala medlemskort. Läs mer om våra appar. Om du inte har en smartphone så kan du uppge medlemsnummer, namn eller personnummer i entrén så hjälper vi dig. Ditt medlemsnummer hittar du till exempel ovanför din adress på medlemstidningen.

Tillgänglighet

Vi vill såklart att alla, oavsett personliga förutsättningar, ska kunna besöka Vegovision. Lokalen har hiss och RWC-toaletter. Ledsagare till besökare har givetvis fri entré på Vegovision. Assistanshund (med tjänstetäcke och ID-kort) är välkommen i lokalen. Hörslinga finns på båda våra scener. Hör av dig till oss om du har några frågor kring tillgängligheten så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Det kommer att finnas nötter i lokalen.

Res miljövänligt

Vi rekommenderar den, som har möjlighet, att välja att gå, cykla eller åka kollektivt. Vi försöker göra Vegovision så miljövänlig som möjligt och du kan hjälpa till genom välja det miljövänligaste alternativet som du kan, utifrån dina förutsättningar.

Ta till tunnelbanans röda linje till Mariatorget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan och Polishuset. Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan ca 400 meter till Münchenbryggeriet som ligger på Torkel Knutssonsgatan 2.

Ta buss till hållplatsen Hornsgatan/Rosenlundsgatan. Gå förbi parkeringen. Vid nästa korsning, ta vänster på Torkel Knutssonsgatan. Gå ca. 300 meter till Münchenbryggeriet på Torkel Knutssonsgatan 2.

Hitta med bil

Om du kommer norr ifrån: Kör E4/E20 söderut. Sväng av motorvägen vid avfart 156 mot Liljeholmen. Välj att svänga till vänster på avfarten och kör Hägerstensvägen mot city. Ta nästa infart till Södermalm. Efter 450 meter åker du över Liljeholmsbron (obs, vägtull). Efter 1 km, sväng höger in till Hornsgatan. Åk 1,3 km innan du svänger vänster till Torkel Knutssonsgatan. Kör 290 meter till Torkel Knutssonsgatan 2, Münchenbryggeriet ligger på vänster sida i färdriktningen.

Om du kommer söder ifrån: Kör E4/E20 norrut. Ta avfart 155 mot Södertäljevägen. Efter 1,6 km kör du över Liljeholmsbron (OBS, vägtull). Efter 1 km, sväng höger in på Hornsgatan. Efter 1,3 km, sväng vänster in på Torkel Knutssonsgatan. Efter 290 meter ligger Münchenbryggeriet på vänster sida i färdriktningen, på Torkel Knutssonsgata 2.

Det går bra att parkera på Torkel Knutssonsgatan, Söder Mälarstrand och närliggande gator. Dessa är i regel gratis på helger. Det finns även större parkeringar i närheten som tar avgift.

Volontär

Vill du hjälpa till som volontär under mässan. Anmäl ditt intresse!