Vegan Rex kommer till Vegovision Göteborg och Umeå!

Vegan Rex grundades hösten 2016 av Alyssa och Kris. Deras vision är att kunna erbjuda veganer världen över stilrena och etiskt producerade kläder och accessoarer med ett starkt veganskt budskap.

Sedan starten har Vegan Rex, utöver sin webbshop, synts på flera mässor och festivaler runtom i Skandinavien och Europa. De kommer även att delta i en mängd arrangemang under våren och sommaren så håll ögonen öppna!

– Djurrätt och klimatvänliga kläder behöver inte vara någonting tråkigt eller alternativt. Vi strävar efter att kunna erbjuda någonting för alla som stolt vill visa upp sina positiva livsval, förklarar Alyssa och Kris.

De berättar även att de tidigare har deltagit i Vegovisions evenemang, både i Göteborg och Umeå, och då älskat varje sekund av mässorna.

– Vi ser alltid fram emot att få komma ut och träffa alla positiva människor som bidrar till en bättre värld för alla som bor på den här planeten.

Veganismen växer så de knakar och varje dag öppnar fler och fler upp ögonen. Människor inser att en förändring måste ske nu, förklarar de.

– Djurens Rätt har varit banbrytande i Sverige när det kommer till att utbilda folk om just detta. Vi har ingen reservplanet att falla tillbaka på, så alla har ett ansvar att förvalta vår planet så gott vi kan. Om vi genom våra produkter kan bidra till att fler får upp ögonen för att leva utan att utnyttja djur så har vi uppnått vad vi ville uppnå när vi startade VeganRex, avslutar Alyssa och Kris.

Missa inte att besöka Vegan Rex monter på Vegovision Göteborg den 7 april och sedan igen den 5 maj i Umeå! Välkomna!