The Body Shop kommer till Vegovision!

The Body Shop kommer till Vegovision Göteborg, Umeå och Stockholm i år och är även sponsor för alla mässorna.
På Vegovision kommer The Body Shop att visa upp sin fantastiska kampanj Forever Against Animal Testning som de just nu jobbar med för fullt över hela världen.

Tillsammans med Cruelty Free International har The Body Shop kampanjat i över 20 år och var med och bidrog till det EU förbud vi har mot djurförsök inom kosmetik idag.

– Målet med Forever Against Animalt Testning är att förbjuda djurförsök inom kosmetika över hela världen, berättar Matilda Wiechel, PR och Marknadsansvarig på The Body Shop Sweden.

Matilda berättar även att kampanjen lanserades i juni 2017 och har idag över 5 miljoner underskrifter vilket gör kampanjen till världens största upprop mot djurförsök inom kosmetika.

– I oktober 2018 ska vi ta med 8 miljoner namn till FN i New York för att genom dem påverka alla medlemsländer att gå med i en internationell konvention, säger Matilda.

På Vegovisions mässor i Göteborg och Umeå kommer The Body Shop bygga upp sin monter så att alla besökare har en möjlighet att vara en del av kampanjen.

– Vi ser fram emot ett andra år på Vegovision och att få träffa massor av nya bekantskaper som delar vår Cruelty Free vision.

Glöm inte att besöka The Body Shop på Vegovisions mässor och att skriva under denna mycket viktiga kampanj. Välkomna!