Sponsorer

Ahlströms Factory

Ahlström Factory är ett familjeföretag baserat i Göteborg. De arbetar och marknadsför endast veganska livsmedel gentemot dagligvaruhandeln samt foodservicemarknaden. De erbjuder dels egenproducerade produkter samt den exklusiva agenturen för FRY’s Family – också ett familjeföretag med ett utbud av fantastiska veganska produkter. På Vegovision kommer alla få chansen att provsmaka samt även köpa med FRY’s produkter hem.

The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som skapar positiv förändring i världen genom att erbjuda produkter för hudvård, hårvård och makeup som är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart.

 

Green Laces

Green Laces är den lilla butiken med det stora hjärtat! Du finner dem vid Mosebacke torg i Stockholm och där blir du alltid mött med mycket värme och kunnighet. De har såklart även en webbutik. Green Laces säljer etiskt producerade skor och accessoarer. Deras produkter är veganska och dessutom ofta både ekologiska och rättvisemärkta.

Hälsans Kök

I 48 år har Hälsans Kök utvecklat goda och lättlagade vegoprodukter, för att inspirera alla att prova vego! Hela tiden med en passion för mat och med målet att förse våra konsumenter med nya och goda köttalternativ. Hälsans Kök har skapat ett brett och varierat sortiment baserat på högkvalitativa ingredienser så som soja, grönsaker och baljväxter. Våra ingredienser garanterar smakrika och ordentliga tuggor.

ICA

We go Vego! ICA är Sveriges största dagligvaruhandelskedja och har mer än 1300 butiker utspritt över hela landet. ICA var relativt tidiga med att ta fram ett vegetariskt sortiment under ICAs varumärke men erbjuder även en stor range av andra varumärken i den vegetariska hyllan. Idag är vego ett stort satsningsområde och utvecklingsmarknad för oss där vi arbetar för att bredda sortimentet, vara tidiga på trender och skapa enkla vego-lösningar för alla. Välkommen till Vego-hyllan på ICA!

Loving Earth

Med sitt holistiska förhållningssätt till företagande och tankesätt står Loving Earth för en unik filosofi, något som endast ett fåtal företag i världen kan skryta med. Loving Earth använder endast de bästa naturliga råvarorna. De bryr sig om vad du äter, vilka ingredienser som de använder och om människorna bakom produkten.

PlantiPlanti

En av Plantis mest populära produkter är såklart Soygurt som finns i flera olika goda smaker. Ett gott val för din insida och för naturen. Krämig och osötad ekologisk Soygurt är en perfekt basprodukt att alltid ha hemma, ät den som den är med flingor och färska bär eller varför inte mixa den med frysta bär, vaniljpulver och ekologisk banan för en smarrig och nyttig smoothie.

VEGO

VEGO kan stoltsera med att vara Sveriges första och största helt vegetariska mattidning. Här blandas kravlös vegomat åt alla, från enkla vardagsrätter till spännande festmat. Vad sägs om en formidabel lasagne med kronärtskockspesto, smakrik grön curry med rotfrukter och gurksallad eller en brownie med kokoskolasås? Varje nummer bjuder på liknande kreativa recept på gröna läckerheter så varför vänta? Oavsett om du är vegan, vegetarian eller helt enkelt bara intresserad av att äta och laga mer grönt så passar VEGO dig perfekt.

Vegourmet

Vegourmet är det gröna och medvetna inslaget på tidningshyllan. Deras hjärtan slår extra hårt för äkta råvaror, att laga mat efter säsong och att tänka ekologiskt. Låt er inspireras av säsongsbetonade recept, förförande fotografi och medveten läsning. Välkommen till en läcker vegovardag och en sprakande vegofest!