Shock på Vegovision!

Shock är Nordens största alternativa butikskedja med kläder som passa alla olika stilar. På Vegovision kommer Shock ha med sig sina veganska hårfärger Manic Panic, veganska skor från Dr Martens och en massa andra roliga produkter från sin egenproduktion som består bland annat av pins, t-shirts och tote bags med veganska budskap.

Julia Cronqvist, som arbetar på Shock, berättar att butikskedjan definitivt har sett en förändring i efterfrågan av deras veganska produkter.

– Ja, det har vi verkligen gjort. Sen vi började marknadsföra att vi har veganska produkter har efterfrågan från kunderna ökat väldigt mycket. Nästan dagligen får vi in olika förfrågningar om vegansortimentet. Kul tycker vi!

Julia säger också att hon tror att veganska kläder och produkter kommer öka i popularitet även i framtiden.

– Det kommer med all säkerhet att bli större då människor överlag blir mer medvetna om vad de köper och tar på sig. Tidigare fanns inte den kunskapen i så stor utsträckning som den gör idag, berättar hon.

Det som Shock ser mest fram emot med Vegovision är att få träffa alla kunder och besökare på mässan.

– Det är också alltid lika kul att träffa tidigare Dr Martens fans som på grund av att de är veganer inte har kunnat använda Dr Martens äkta skinnskor och som blir så genuint glada när de inser att det finns en veganvänlig variant av flera av deras populära modeller, avslutar Julia.

Missa inte att kolla in Shocks monter på Vegovision!