Välkommen till Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är Djurens Rätts klubb för de yngsta medlemmarna. Klubben har alltid ett eget rum på Vegovison med roliga saker för barn i olika åldrar.

I Rädda Djuren-klubbens rum kan ni mysa hela familjen. Små barn är välkomna tillsammans med en vuxen, medan större barn som klarar sig själva en stund såklart får vara i rummet utan vuxen. Vi hjälper gärna till med till exempel pysselprojekt, men har ingen möjlighet att passa mindre barn. Du kan också parkera din barnvagn i Rädda Djuren-klubbens rum.

På Vegovision i Stockholm kommer de här roliga sakerna hända hos Rädda Djuren-klubben:

Sångstund med Charlie Grönvall
Söndag kl. 12:00 – 12:30

Sångaren Charlie Grönvall kom trea i Idol 2016. Han har hållit på med musik sedan tonåren men jobbar också till vardags som förskolelärare. Charlie är även en stor djurvän och vegan sedan några år tillbaka. Charlie kommer till Rädda Djuren-klubben för en kul sångstund med alla barn som vill vara med!

Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Få en ansiktsmålning

Vill du bli en katt för en dag? Eller kanske en djurräddarhjälte?
I Rädda Djuren-klubbens rum kan du få en fin ansiktsmålning som förvandlar dig till det du vill vara!


Gör din egen knapp

Med vår fina knappmaskin kan du tillverka dina alldeles egna knappar att sätta på jackan eller väskan. Måla ditt motiv själv eller välj ett färdigt som du kan färglägga om du vill.

Pyssel

Massvis med pyssel! Vi kommer att ha flera stora pysselbord med alla kul grejer en behöver för att kunna pyssla. Kanske göra ett gulligt djur av en pappmugg? Eller varför inte färglägga en av våra fina målarbilder?

Tatuera dig (på låtsas såklart)!

Få en häftig gnuggis (låtsastatuering) hos oss! Vi har många olika motiv att välja mellan och hjälper dig att fixa den du tycker är finast där du vill ha den.


Träffa våra maskotar

Då och då kommer våra maskotar förbi och hälsar på alla barn som vill. Kanske vill du ha en kram eller ta en dans med dem?

Läs- och myshörna

Vi har en mysig hörna med ett gäng med böcker och tidningar som det är fritt att låna och läsa och bläddra i som en vill. Eller om du bara vill sätta dig och vila och mysa en stund.