Rädda Djuren-klubbens program

10.00-17.00 Lek och pyssel hela dagen!

Lek och pyssel för alla barn! Prova vårt quiz, få en ansiktsmålning eller mys i läshörnan en stund. Kanske kommer också någon av våra maskotar förbi och säger hej! För alla barn!

 

11.00- 11.30 Sagostund med Jannika Navjord

Jannika står med sina två pixiböcker i ena handen. Den ena heter "Min första Veganbok" och den andra heter "Inte gå på zoo".

Jannika Navjord är vegan, aktivist, barnboksförfattare och fembarnsmamma. Anledningen till att Jannika började skriva från början var att hon saknade böcker på svenska med en vegannorm så hon författade helt enkelt sina egna. Just nu finns det två små pixiböcker om barnet Soya. Den ena boken presenterar vegansk mat och den andra handlar om att inte vilja gå på zoo men ändå vilja se djur.

 

12.00- 12.45 Sångstund med Charlie Grönvall

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Charlie Grönvall deltog 2016 i musiktävlingen Idol och lyckades då knipa en tredjeplats. Han har hållit på med musik sedan tonåren men jobbar också till vardags som förskolelärare. Charlie är även en stor djurvän och vegan sedan några år tillbaka. I Rädda Djuren-klubbens rum blir det sång och kul med Charlie!

 

13.00-14.00 Pyssla med Kitty

 

15.00-15.30 Om att leva i en vegofamilj

Samtal om att vara förälder till vego-barn. Bolla dina funderingar med Kitty Störby Jutbring, programledare och tvåbarnsförälder och Jannika Navjord, barnboksförfattare, som är mamma till fem.