Purenn på Vegovision!

Företaget Purenn AB presenteras av Liga Gabrane och startades i juli 2017. Hos Purenn hittar rengöringsprodukter som är familj,-djur- och miljövänliga.

– Jag har testat många naturliga samt ekologiska rengöringsmedel. Jag började med allt från tvättnötter och slutat med linoljesåpa. Inget av det var bra nog, förklarar Liga.

Hon förklarar också att det finns ekologiska rengörings-och tvättprodukter som har tvivelaktiga aromer med oäkta dofter. I värsta fall kan dessa vara irriterande eller skadliga för kroppen.

– På grund av detta är vi på Purenn mycket nöjda med att ha skapat giftfria produkter som doftar härligt naturligt. Vi är uppmärksamma på att tillverkningsprocessen skall resultera i effektiva rengöringsprodukter med dofter och ingredienser som har ursprung från naturen och som inte utgör någon fara mot människor, djur eller miljön.

På Vegovision kommer Purenn att presentera sina städ-, tvätt- och hudvårdsprodukter som rengör naturligt med hjälp av moder jord.

– Utvecklingsprocessen och produkterna inspireras från den rena nordiska naturen och tillverkningen görs av respekt för växter och djur. Vi är också partners med PETA och WWF, säger Liga.

Hon berättar att Purenn’s önskan är att inspirera människor till att göra bättre val som gynnar människor, djur och natur.

– Har ni tänk någon gång på hur det kommer att påverka våra barn och barnbarn om vi dagligen fortsätter att använda starka tvätt- och rengöringsmedel? Rent vatten blir mer och mer en bristvara, varje gång du öppnar kranen blir det mindre, fortsätter hon.

När det kommer till framtiden så tror Liga och Purenn på det naturliga hemmet.

– Att använda Purenn’s produkter gör vardagen enklare, samtidigt som de är äkta och naturliga bidrar de till en hälsosammare livsstil och en naturligare hemmiljö. Produkterna ligger helt i linje med den efterfrågade önskan om att hemmet ska vara fritt från föroreningar och minska användningen av starka rengöringsmedel.

Liga förklarar också att förutom grundläggande etiska principer som följer med produkterna erbjuder Purenn praktiska och effektiva produkter som är ett utmärkt val för ansvarsfulla konsumenter.

– Med vår erfarenhet och med hänsyn till människors livsstilar och deras utmaningar har Purenn’s produkter utvecklats för att minimera hudåkommor och risken att drabbas av allergier.

I år blir första gången som Purenn ställer ut på Vegovision och Liga berättar att de tycker att det ska bli mycket spännande. Hon uppmuntrar även alla Vegovisions besökare att ta med sig en glasburk eller en återvunnen flaska för att fylla med deras ekologiska handtvål, tvättmedel eller diskmedel.

Missa inte att besöka Purenn’s monter på Vegovision! Välkomma!