Planti på Vegovision!

Planti är växtbaserade mejeriprodukter som gör det enkelt och gott att äta bättre. De är snälla mot dig, miljön och omvärlden. Men framför allt smakar de riktigt, riktigt gott.

– Produkterna utvecklas lokalt i Älvsjö och produceras i vår egna fabrik i Åbo, Finland. Vi har sett att intresset för våra produkter och växtbaserade mejeriprodukter har ökat kraftigt för varje år, berättar Lena Tegström.

Hon förklarar också at Planti idag har flera varianter av växtbaserade mejeriprodukter, både soja och havrebaserade. Främst har de växtbaserad yoghurt men också havrebaserad latte och moccadryck samt alternativ till matlagningsgrädde och vispgrädde.

– Vi ägs dessutom av en välgörenhetsstiftelse, Kavlifonden, vars syfte är att förvalta och dela ut överskott till välgörande ändamål både i Sverige och i världen. Gott för alla helt enkelt, säger Lena.

På Vegvisions ska Planti ha med sig sina fantastiskt goda havre och sojabaserade gurtar, som du som besökare kommer ha möjlighet att provsmaka! Missa därför inte att kolla in Plantis monter på Vegovision! Välkommen!