Octean AB på Vegovision Göteborg!

Octean AB är ett företag rikt på innovation och nytänkande med mer än 40 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och egenvård. De är ett certifierat företag inom kosttillskott och medicintekniskaprodukter, vilket innebär en kvalitetsstämpel både för företaget och deras produkter.

– Vi brinner för väldokumenterade produkter som har en positiv verkan på både människor och djurs hälsa, berättar Louise Starcke, Marknadskoordinator på Octean.

Hon förklarar att samtliga av Octean ABs produkter kännetecknas av snabba och långvariga resultat samtidigt som de alltid är naturliga och skonsamma.

– Våra produkter har utvecklats i nära dialog med kunder, erfarna apotekare, kemister och företagets produktteam, säger Louise.

Octean samarbetar med Djurens Rätt och har, på de flesta av sina produkter, Djurens Rätts märkning 100 % VEGANSKT. Vare sig råvarorna eller produkterna testas på djur.

Du kan, förutom på Vegovisions Göteborg, bland annat hitta alla Octeans produkter på apotek, Life, Hälsokraft och i hälsofackhandeln.

Missa inte Octeans monter på Vegovision Göteborg den 7 april i Eriksbergshallen, välkomna!