Volontär

Visste du att nästan alla som jobbar på Vegovision under mässorna är volontärer? Det är tack vare alla dessa fantastiska eldsjälar som vi kan arrangera tre mässor varje år i Göteborg, Umeå och Stockholm.

Vill du hjälpa till? Det finns en uppsjö av olika av uppgifter/stationer som behövs på Vegovision men gemensamt för nästan alla är att du behöver vara serviceinriktad och klara av ett högt tempo. Det är inte hektiskt hela tiden men delar av mässdagen är det många besökare på plats och det händer mycket på en gång. För att kunna jobba på  vissa stationer behöver du ha mycket förkunskaper om Djurens Rätt och Vegovision men på en del andra stationer behöver du inte ha det alls. Om du har någon funktionsvariation som gör att du känner dig osäker på vilka stationer som kan passa så hör gärna av dig så kan vi förklara mer hur de olika stationerna fungerar.

 

Anmäl dig som volontär

Nästa mässa går av stapeln 3-4 november i Stockholm och intresseanmälan för att bli volontär är nu stängd.

 

Volontärsamordnare

Ásta Brynsteinsdóttir, Hannah Matkala Nylander och Emil Rissve är volontärsamordnare för mässorna så det är dem du kommer ha kontakt med inför och under ditt uppdrag som volontär på Vegovision. De är självklart även på plats under mässorna för att hjälpa dig att komma till rätta och svara på frågor.

 

Kontakt

Ásta Brynsteinsdóttir

[email protected]
08-555 914 34