Vegovision Umeå 2018

Varmt välkommen att besöka Vegovision den 5 maj 2018. Mässan äger rum på Universum. Du tar dig dit lätt med buss, cykel eller bil.

Tid

Lördag 5 maj kl. 10.00-17.00

Plats

Universum
Universums gränd 8
Umeå

Inträde 100 kr

Medlemmar i Djurens Rätt, barn upp till och med 13 år och pensionärer går in gratis. Du kan givetvis bli medlem när du kommer till mässan och får då gratis inträde. Garderob ingår i entrépriset.

Gratis inträde för medlemmar i Djurens Rätt

Du som redan är medlem i Djurens Rätt kan ladda ner appen Djurvänligt och logga in på ditt digitala medlemskort. Läs mer om våra appar. Om du inte har en smartphone så kan du uppge medlemsnummer, namn eller personnummer i entrén så hjälper vi dig. Ditt medlemsnummer hittar du till exempel ovanför din adress på medlemstidningen.

Förköpsbiljett

Det går inte att förköpa en biljett till Vegovision men du kan bli medlem i Djurens Rätt och får då gratis inträde på mässan.
Bli medlem via webben.

Betalning

I entrén, restaurangen, kaféet och hos de flesta utställare kan du betala med kort eller med Swish. Men vill du vara säker på att du kan handla av alla utställare så ta gärna med lite kontanter också.

 

Tillgänglighet

Vi vill såklart att alla, oavsett personliga förutsättningar, ska kunna besöka Vegovision. Ledsagare till besökare har givetvis fri entré på Vegovision. Assistanshund (med tjänstetäcke och ID-kort) är välkommen i lokalen. Det finns hiss från entréplanet upp till mässlokalen så du som har rullstol eller barnvagn tar dig fram enkelt i lokalerna.
Det kommer att finnas nötter i lokalen så du som har luftburen allergi kan tyvärr inte delta på mässan.

Hör av dig till oss om du har några frågor kring tillgängligheten så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Hitta med kollektivtrafik