Handarbeta med Sara-Maria Westerlund på Vegovision!

Sara-Maria Westerlund kommer till Stora scenen och Salongen på Vegovision Göteborg! Sara-Maria har varit engagerad i Djurens Rätt sedan 2009 och har varit anställd sedan 2011. Idag är hon personalansvarig och jobbar på Djurens Rätts kontor i Stockholm.

– Det bästa med mitt jobb är att få effektivisera och utveckla vårt interna arbete, men också att dagligen få dela engagemanget med mina fantastiska kollegor, säger hon.

Sara-Maria berättar att hon på fritiden älskar att handarbeta. Då främst att sticka och virka.

– Via mitt nystartade konto @saramariashandarbete försöker jag sprida inspiration och information kring veganskt handarbete, förklarar hon.

På Vegovision kommer Sara-Maria bland annat att delta i Salongen.

– Jag hoppas att några kommer vilja vara med på vegansk syjunta i Salongen! Med mig har jag veganskt och ekologiskt garn gjort av bland annat bomull, lyocell, bambu och lin.

Du kommer också kunna se henne på Stora scenen där hon ska prata om veganska handarbetet och om varför ullnormen måste ifrågasättas samt om alternativ till ull.

Kom och lyssna på när Sara-Maria Westerlund pratar om handarbeten på Vegovision och glöm inte heller att kolla in henne konto på Instagram!