Green Star kommer till Vegovision 2018!

Green Star är ett företag som står för god smak och medvetna val. De satsar framförallt på att du som konsument ska kunna göra medvetna val, både för dig själv men även för världen. Du har säkerligen exempelvis hört talas om eller till och med smakat på deras Veganchoklad som är en helt vegansk chokladkaka.

Visionen med företaget var från början att skapa ett gemensamt varumärke som alltid står för du ska kunna göra dina egna väl avvägda val.

– Ditt val kan ha olika betydelser för just dig, men det får aldrig göra avkall på smaken, säger Krister Green, VD på Green Star.

Visionen är även att Green Star ska vara ledande inom konfektyr och choklad i kategorin ”fritt från” och ”ditt val”. Green Star ser väldigt ljust på framtiden, delvis på grund av den otroliga ökning i efterfrågan som de har haft på sina produkter under de senaste året.

– Det är stor skillnad de senaste 6 månaderna. Vi ökade över 50 % och har tyvärr svårt att tillgodose alla just nu, men vi jobbar på att hinna i fatt, förklarar Krister.

Det Green Star ser mest fram emot med Vegovision är alla positiva och glada människor.

– Vi har stora förväntningar då vi ska visa upp en nyhet igen. Vegovision är den mässan alla pratar om så för oss är det en självklarhet att delta på samtliga.

Green Star kommer till alla Vegovisions mässor i år och vi väntar med spänning på den nyhet som de kommer att presentera. Missa därför inte att besöka Greens Stars monter på Vegovision Göteborg, Umeå och Stockholm. Välkomna!