Green Laces är den lilla butiken med det stora hjärtat! Du finner dem vid Mosebacke torg i Stockholm och där blir du alltid mött med mycket värme och kunnighet. De har såklart även en webbutik. Green Laces säljer etiskt producerade skor och accessoarer. Deras produkter är veganska och dessutom ofta både ekologiska och rättvisemärkta. Hos Green Laces hittar du ett ständigt växande sortiment med både svenska och internationella märken. Green Laces vill inspirera dig till att välja en etisk livsstil.

–Vi tror att det vi håller på med är vägen mot en roligare framtid och vi vill ha med dig på resan. Vi vill att du ska känna dig trygg tillsammans med oss och därför lovar vi bland annat att våra produkter alltid är veganska, av hög kvalitet och ekologiska eller tillverkade av återvunnet material så långt det är möjligt, säger Nina Färdig, grundare av Green Laces.

Green Laces levererar hållbart mode med fokus på skor och accessoarer. De erbjuder ett växande utbud av omsorgsfullt utvalda varor för dig som vill ha en garderob med hög modegrad och tydlig hållbarhetsprofil.

 

 

www.greenlaces.se
Facebook
Instagram