”Alla var där” – känslan efter Vegovision i Göteborg

Vegovision firar 10 år i år men det var premiär i lokalerna i Eriksbergshallen där mässan gick av stapeln i helgen. Omkring 4 000 personer besökte oss under lördagen och kön utanför mässlokalen ringlade sig lång redan innan öppning. En riktig publiksuccé!

– Det var verkligen en känsla av att ”alla” var där, en riktig publiksuccé och ett bevis på hur starkt intresset för veganska produkter har blivit, säger Sofia Säljö, Projektledare för Vegovision.

Inne på mässan bjöds besökarna på det allra senaste inom vego, allt ifrån intervjuer och samtal om till exempel veganmat och föräldraskap till mat, skor och kosmetika från en lång rad utställare. Lokalerna i Eriksbergshallen var nya för i år med syfte att utöka mässans kapacitet.

– Första året i nya lokaler lär vi oss alltid jättemycket, vi såg ganska snabbt att vi behöver ha en ännu högre kapacitet nästa år. En del gäster fick stå i kö längre tid än vi hade tänkt vilket vi såklart kommer titta på hur vi löser till kommande mässor. Men vi är otroligt glada över det enorma intresset för Vegovision, säger Sofia Säljö.

Vi vill rikta ett STORT TACK till alla utställare, programgäster, volontärer, medverkande och besökare av Vegovision Göteborg! Vi tycker att det varit fantastiskt kul och blickar nu förväntansfullt fram emot Vegovision Umeå.

Se bilderna från helgen här!