ZAO på alla Vegovisions mässor!

ZAO är ett franskt varumärke som har en eller flera märkningar för ekologiska, naturliga, veganska och cruelty free produkter. De representeras här i Sverige av NovaConcept AB som står för bättre val av hygien-och skönhetsprodukter.

ZAO lanserades i januari 2012 och har utvecklat naturliga formler berikande med ekologiskt aktiva ingredienser. Produkterna kommer förpackade i ett modernt material från växtriket: bambu med refillsystem som både är ekonomiskt och ekologiskt hållbara.

– ZAO är märket med ekologisk, cruelty-free och vegan makeup för alla ”Greenaddicts” som älskar färg och vackra saker. Hos ZAO hittar du makeup som står för färg och känsla för alla, komfort och hållbarhet- för en naturlig skönhet med respekt för människa, djur och planeten, förklarar Tanja Ryberg, VD för NovaConcept AB.

Det var också visionen med ZAO när företaget startades; att kunna erbjuda ett naturligt och ekologiskt makeupmärke som är bra för människa, djur och natur men också sött att titta på.

– Visionen var även att alla ska ha möjlighet att köpa bra produkter till rimliga priser, berättar Tanja.

Hon förklarar även att grundtanken idag är densamma som när ZAO startades 2012.

– För oss är alla delar viktiga. Det är inte bara det att produkterna inte är djurtestade i något led, det är också produkter som är rena och fria från skadliga ämnen. Vi tycker att det är viktigt med bra produkter som ändå funkar som man kan förvänta sig och att de är tillgängliga både prismässigt och vart man kan köpa dem.

Tanja berättar att ZAO är ett växande märke på många sätt och att det ständigt utvecklas. Viktigt för förtaget är också att utvecklingen sker med ZAOs sex grundpelare i åtanke: Innovation, Etik, Naturligt, Hållbart, Sensuellt och Konsekvent.

– Det utvecklas ständigt med roliga nyheter, alltid med ZAOs sex grundpelare i botten, med nya produktkategorier, nya färger, förbättrade förpackningar och formulas. Det finns också fler och fler försäljningsställen vilket gör det lättare för fler att handla.

På Vegovision kommer ZAO ha med ZAO makeup, Crazy Rumors och Radius tandkräm där allt är cruelty free och vegan.

Det roligaste tycker de ska bli att träffa alla glada besökare.

– Det finns inget bättre än när vi får så omedelbar och positiv respons!

Ta gärna en titt förbi ZAOs monter på någon av våra Vegovisions mässor. Välkomna!